OffStockholm söker deltagare för ett inkluderande filmcirkelprojekt

freestocks-11SgH7U6TmI-unsplash
Om du är trött på att se film själv i självisoleringstider kanske en filmcirkel är lösningen!

Funktionsrätt Stockholms län tipsar om att den ideella organisationen OffStockholm har startat ett projekt kring film och söker deltagare.

Projektet heter “Banden som knyter oss samman” och genomförs online. Upplägget är filmvisning hemma i deltagarnas egna vardagsrum via verktyget zoom, följt av diskussionsforum om filmens tema och konstnärliga uttryck. Deltagarna får även uppgifter till nästa tillfälle.

För mer information och anmälan, kontakta Sam Safa, Marknadsföringsansvarig på
OffStockholm/Bio Kaskad: sam@offstockholm.se

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!