Tryckta tidtabeller tas bort

resesöksfunktionen på sl:s hemsida
Trafikförvaltningen hänvisar i första hand till digitala tjänster, men för den som behöver information på papper finns det fortfarande tryckta alternativ.

Den 19 juni, när SL och Waxholmsbolaget övergår till sommartidtabell, kommer deras tryckta tidtabellshäften att tas bort. Tabellerna uppsatta vid hållplatser och bryggor kommer att finnas kvar.

Du som behöver information på papper kan skriva ut tidtabeller eller beställa hem utskrifter i A4-format från print.waxholmsbolaget.se och print.sl.se. Det går även att få hjälp från deras kundtjänst med att beställa utskrifter eller att planera en resa. Telefonnumret till kundtjänst är 08-600 10 00.

I övrigt hänvisar Trafikförvaltningen till digitala tjänster – dessa innehåller även den mest aktuella reseinformationen, eftersom de kan uppdateras snabbast: sök resa-funktionerna på sl.se och waxholmsbolaget.se, eller apparna “Waxholmsbolaget – Resor, i mobilen” och “SL – Reseplanerare och biljetter”.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!