Idag inleds den digitala Järvaveckan 2021

Vi är med på järvaveckan!


Visste du att vi deltar i ett samtal på den digitala Järvaveckan 2021? Temat för samtalet är “Funktionsvariation – Hur tillgängligt är Sverige?”. Samtalet äger rum på Nationaldagen 6 juni kl. 11.20-12.00 på Järvaplay.

Från oss deltar vår ordförande Annika Hässler. Programledare är Segal Mohammed och den övriga panelen består av Frida Johlbring från Unga Funkisar, samt Ali Balkash och Rim Alexandra Halfya från RG Aktiv Rehabilitering.

Järvaveckan har även gett det glädjande beskedet att de flesta inslag under veckan kommer att direkttextas!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!