Familjedag i det gröna

Tre leende kvinnor i röda ordensband dekorerade med funktionsrätt Stockholms läns logga.

Den 26 september anordnade Funktionsrätt Stockholms län en familjedag i Rålambshovsparken. Syftet med dagen var att träffas och tillsammans fira att Barnrättskonventionen blivit svensk lag. Ett gäng glada barn med funktionsvariationer och deras familjer lekte lekar, gick tipspromenad och njöt av det fina vädret! Författaren Anna Pella, som har skrivit böckerna om Funkisfamiljen, hade sagostund. Alla som deltog på fick en goodiebag fylld med bra att ha saker. 

Stort tack till alla er som kom!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!