Inbjudan: kontanter – behövs de?

En mängd småmynt väller ut ur en glasburk och täcker marken.

Kontanter ersätts med kort, appar och BankID. Men vad händer med alla som inte är delaktiga i den digitala världen? Funktionsrätt Stockholms län bjuder in medlemsföreningarna till diskussion med Länsstyrelsens ansvariga, som ska säkerställa kontanthantering.

Tid och plats

ÅttiotvåAn, S:t Göransgatan 82 A, rum 1
Den 1 november, kl. 13.00-14.30

Eventuell tolk eller ledsagare ordnar du själv.
Certifierade assistanshundar är välkomna men måste föranmälas.
Fotografering kommer att ske för publicering i våra olika kanaler.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!