Bemötande i centrum

Koppartälten i Hagaparken. I bakgrunden står flera träd i höstsprakande röda och gula färger.

Funktionsrätt Stockohlms läns kansli är åter öppet och vi laddar för fullt inför höstens första evenemang för våra medlemsföreningar. Det äger rum den 7 september kl. 17.30-19.30, då vi bjuder in till en kväll med fokus på bemötande!

Under kvällen gästas vi av Ida Björkman, forskare vid Centrum för personcentrerad vård på Göteborgs universitet (GPCC). Dessutom deltar en representant från Region Stockholm som varit delaktig i arbetet med att ta fram en policy för bemötande och mot diskriminering. Därefter genomgår vi tillsammans en workshop med fokus på bemötande: vad är ett gott bemötande, och hur kan det bli ännu bättre?

Varmt välkommen på en fullspäckad kväll och se till att just era medlemmars perspektiv lyfts!

Anmäl dig via formuläret!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!