Snart dags att söka sommarjobb!

Är du mellan 16 och 18 år och skriven i Stockholms län? Då kan du söka sommarjobb inom Stockholms läns landsting. Sommarjobben finns inom hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik och administration. Ungdomar med funktionsnedsättning är en prioriterad grupp. För att platserna ska fördelas så rättvist som möjligt sker urvalet med hjälp av lottning.

Ansökningstid: 24 februari till 19 mars.

Lär mer och ansök på: http://www.sll.se/sommarjobb/

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!