Testpersoner 1177

Tack till er som anmält er som testpersoner för 1177 Invånartjänsters digitala plattform och webb-tidbok. Rekryteringsprocessen är nu avslutad och HSO har förmedlat kontaktuppgifter till samtliga som anmält sig. Ni bör samtliga ha mottagit ett mail med information från Kristina Stener för 1177 Vårdguiden, invånartjänster. Då testerna sker i flera steg och parallella processer kommer kontakter att ske löpande, dels under kommande veckor, dels efter årsskiftet. Testerna har precis kommit igång och först ut är Ungdomsmottagningen på nätet, UMO.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!