Nya dataskyddsförordningen (GDPR)

Hänglås med kretskortmönster

Den 25 maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen, GDPR, i kraft, med nya regler för alla som behandlar olika personuppgifter. Den 9 april håller vi därför en utbildning, med information om den nya lagen och olika workshopmoment där vi reder ut vilka nya ansvar och rättigheter vi kommer att få. Skicka gärna in frågor i förväg till info@funktionsrattstockholmslan.se.

Vi har begränsat antal platser, så för att alla ska få möjlighet att ta del av informationen måste vi begränsa anmälningarna till en person från varje förening. Vi kommer att ha en reservlista, men om du anmäler fler än en person, ange vem som är reserv, så hör vi av oss om det blir platser över!

Medverkande

David Schreiber från Front Advokater

Tid och plats

ÅttiotvåAn, S:t Göransgatan 82 A, rum 1
Måndagen den 9 april, kl. 13.00-16.00
Mötet är fullbokat!

Välkommen!

Behöver du tolk eller ledsagare behöver du ordna det själv.
Fotografering av seminariet kommer att ske för publicering på hemsidan.
Anmälan senast 3 april. Servering av fika i pausen.
Kontaktperson: Annelie Ström, annelie.strom@funktionsrattstockholmslan.se

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!