Vårmingel – Lär känna HSO!

Vårblommor

HSO Stockholms läns nya verksamhetschef, Sanna Frost, tillsammans med styrelsen och kansliet bjuder in till vårmingel! Kom och träffa styrelsen och kansliet, och ta chansen att mingla med våra övriga medlemsföreningar över en bit mat. Vi ser fram emot en trevlig och inspirerande kväll! 

Tid och plats

ÅttiotvåAn, S:t Göransgatan 82 A, rum 1
Torsdagen den 26 april, kl. 17.00-19.30.
Anmäl dig senast 23 april

Välkommen!

Behöver du tolk eller ledsagare får du, som vanligt, ordna det själv.
Fotografering av seminariet kommer att ske för publicering på hemsidan.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!