Ge synpunkter på digitala tjänster för färdtjänstanvändare

Trafikförvaltningen Region Stockholm håller på att utveckla olika digitala tjänster för att underlätta för de som har färdtjänsttillstånd. Det ska vara möjligt att logga in med BankID och att använda sig av en app.

Förra året utvecklades inloggningen till Mina Sidor. Nu har turen kommit till att utforma hur inloggningen till appen för både iPhone och Android ska se ut. Du som färdtjänstanvändare har möjlighet att besvara frågor och se förslagen på bild i dokumentet här (pdf, öppnas i nytt fönster).

Det är snabba ryck som gäller! Redan i nästa vecka på onsdag den 15 juli vill Marcus Törnblom ha dina synpunkter. Skicka in till Marcus Törnblom som är verksamhetsspecialist på Trafikavdelningen Färdtjänst: marcus.tornblom@sll.se

OBS! Skicka dina synpunkter senast onsdag den 15 juli 2020!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!