Inbjudan: familjedag den 20 sept

Ett fång färggranna ballonger

Barnrättskonventionen har blivit lag – kom och fira med oss! Den 1 januari i år blev barnrättskonventionen lag i Sverige. Det firar Funktionsrätt Stockholms län med bjuda in barn med funktionsvariationer och deras familjer till en familjedag!

Det blir aktiviteter för barn och vuxna och alla som deltar får en goodiebag. Träffa andra barn och deras familjer och lär dig mer om barnrättskonventionen. Du får veta hur Region Stockholm arbetar med barnrättsfrågor eller passa på att mingla med politiker.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer noga. Vi tillåter max 50 personer. Familjedagen kommer att var utomhus. Välkommen att säkra din plats redan idag!

Tid och plats

Söndagen den 20 september, kl. 14.00 – 17.00
När du har anmält dig, får du en bekräftelse och då får du även information om platsen för familjedagen.