Nyfiken på att bli förtroendevald?

Alla behövs!

Funderar du på att verka som förtroendevald i någon av våra grupper eller samverkansråd? Var med på vår utbildning den 27 april! Vi går igenom vilka Funktionsrätt Stockholms län är, hur vår samverkan fungerar, vad intressepolitiskt arbete innebär och vad du ska tänka på som representant.

Utbildningen riktar sig till nya och gamla representanter i föreningarna. Varmt välkommen du som är nyfiken på att verka för Funktionsrättigheter i Region Stockholm!

Tid och plats

Datum: den 27 apr, kl. 18-19.
Plats: det digitala mötesrummet Teams.
Anmälan senast den 25 apr!

Eventuell tolk eller ledsagare ordnar du själv.
Vi kommer att spela in presentationen, men inte diskussionen efteråt.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!