Varför bli förtroendevald?

Vad gör en förtroendevald - Carina Pahl Skärlind

Vad är roligast med att vara förtroendevald och vilka kunskaper behöver du?

Vi frågade Carina Pahl Skärlind, som är vår representant i samverkansrådet med Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO), och i hjälpmedelsgruppen med Hälso- och Sjukvårdsnämnden och Brukarråd för Hjälpmedel.

Är du intresserad av att bli representant i ett samverkansråd? Se till att din förening nominerar dig innan den 30 juni! Mer nomineringsinfo här!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!