Nätverk hälsa: nya verktyg för företrädare

Ett broderi som föreställer en anatomisk bild av hjärtat och dess kärl.

Som förtroendevald i samverkansråd och grupper för Funktionsrätt Stockholms län har du en roll som är både givande och utmanande.  Rätt verktyg gör uppdraget lättare! Vi bjuder in till en träff med nätverket Hälsa för alla där vi utgår från Funktionsrätt Sveriges nya utbildning för patientföreträdare. Vi har plockat ut de bästa godbitarna för just er! Utbildningen innehåller kunskap om allt från retorik till rutiner och medverkar gör bland annat Mark Levengood.

Tid och plats

ÅttiotvåAn, S:t Göransgatan 82 A, rum Vilhelm Ekensteen
Den 13 april, kl. 16.00-17.30

Eventuell tolk eller ledsagare ordnar du själv.
Certifierade assistanshundar är välkomna men måste föranmälas.
Fotografering kommer att ske för publicering i våra olika kanaler.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!