Inbjudan: rapportsläpp digitalt innanförskap

En kvinna i rullstol framför en biljettautomat. Hon försöker nå upp till skärmen, men den sitter för högt upp.

Den 1 december släpper Funktionsrätt Stockholms län rapporten ”Från digitalt utanförskap till digitalt innanförskap i Stockholms län”. Välkommen att uppmärksamma internationella funktionsrättsdagen på en lanseringsfrukost! Mötet är öppet för alla!

Hur kan vi tillsammans skapa större digital inkludering i Stockholms län? Vilka framgångsfaktorer finns och vilka utmaningar återstår att lösa? Kom och haffa ditt exemplar av den rykande färska rapporten. Få en presentation av den och lyssna på ett inspirerande panelsamtal!

08.30 Dörrarna öppnas – frukost, mingel och rapportläsning
09.00 Välkomna & presentation av rapporten
09.20 Panelsamtal
09.50 Summering och framåtblick

Tid och plats

ÅttiotvåAn, S:t Göransgatan 82 A, rum Vilhelm Ekensteen.
Den 1 december 2023, kl. 08.30 – 10.00.
Anmäl dig senast den 28/11!

  • Eventuell tolk eller ledsagare ordnar du själv.
  • Certifierade assistanshundar är välkomna men måste föranmälas.
  • Fotografering kommer att ske för publicering i våra olika kanaler.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!