Glöm inte att nominera!

Nominera till samverkansråd mandatperioden 2019-2022

Nu är det dags för medlemsföreningarna att nominera till Funktionsrätt Stockholms läns samverkansråd och grupper. Ta chansen att fortsätta påverkansarbetet med oss för att skapa ett samhälle för alla! Det är nu även bestämt att vi håller möte den 17 september för alla som är intresserade av att vara med i ett av råden: Att sitta i samverkansråd: informations- och frågekväll

Nästa mandatperiod börjar 2019 och pågår till och med 2022. De som nomineras förväntas representera hela Funktionsrätt Stockholms län och måste kunna delta på möten och vid obligatoriska utbildningstillfällen. OBS! Personer som redan sitter i ett råd måste nomineras på nytt om de önskar sitta kvar! 

Vi behöver ha nomineringarna senast den 15 oktober!

Mer info om nomineringarna finns i mejlet som kom för inte så länge sedan. För mer info om samverkansråden håller vi som sagt ett möte om det den 17 september: Att sitta i samverkansråd

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!