Välkommen på vintermingel!

Vintermingel

Funktionsrätt Stockholms län följer upp vårens mingelsuccé med ett vintermingel den 15 november. Ta chansen att lära känna personer från andra föreningar och skapa nya kontakter och nätverk! Vi bjuder på buffé och ser fram emot en trevlig och inspirerande kväll. Varmt välkommen! 

Tid och plats

ÅttiotvåAn, S:t Göransgatan 82 A, rum 1
Torsdagen den 15 november, kl. 17.30-19.30.
Anmälningstiden har gått ut!

Tolk eller ledsagare ordnar du, som vanligt, själv.
Fotografering av eventet kommer att ske för publicering på hemsidan.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!