Ny version av “Mina sidor” för färdtjänstresor

Den 8 maj lanserades en ny version av Mina sidor. Det innebär att det kommer att bli enklare att beställa dina färdtjänst- och sjukresor på nätet. Efter releasen får sidan ett nytt utseende och blir mer tydlig och överskådlig.

Nytt är att beställningsfunktionen är uppdelad stegvis. En funktion som förtydligas är “Återkommande resor”, som används för att spara all information i en resa förutom datum och tid. Det gör att beställningen automatiskt fylls i med informationen från den sparade resan, för att förenkla en beställning.

Vidare finns funktionerna “Beställ returresa”, “Kopiera resa” och “Sparade adresser” (färdtjänst) kvar. Det går som tidigare att se sitt färdtjänsttillstånd och sitt saldo. För sjukresor ser man sjukresetillstånd och saldo. Det går även att se sina kommande resor och sina tidigare resor. Inloggningen är samma som tidigare.

Vissa problem kan uppstå efter lanseringen, men man jobbar med att lösa de uppkomna problemen så snart det går. Mer info finns på https://fardtjansten.sll.se/sv/

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!