Boka Järva – lediga tider!

Närgången detaljbild av en klocka

Bara några veckor kvar nu till Järva! På grund av ett återbud har vi en ledig tid i tältet på söndag den 16 juni kl. 14.00-16.30. Det finns även lediga kvällspass kl. 19.00-21.00 den 12, 15 och 16 juni. Hör av dig om din förening vill veta mer eller om ni vill boka in er direkt!

Erbjudandet gäller endast medlemsföreningar i Funktionsrätt Stockholms län. Medverkan är kostnadsfri, men om föreningen ställer in sitt deltagande så tar vi en avgift för avanmälan.

Mer information hittar du här!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!