Välkomna på teamträff!

Verktygslåda med verktygen kunskap, gemenskap och rätt
Vi bjuder in alla förtroendevalda i våra samverkansråd och resursgrupper på teamträff. En kväll då vi bygger vår verktygslåda kring gemenskap och styrka i våra sakfrågor tillsammans. Vi bjuder på mingel, vegetarisk buffé och goodiebags!

Tema verktygslådan: I vår interaktiva workshop kan alla delta. Vi fyller på våra kunskapsbaserade verktygslådor tillsammans.

Tid och plats

På grund av coronapandemin blev det fysiska mötet inställt. Istället gjorde vi en webbpresentation. Presentationen hittar du här.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!