Järvaveckan 2020 – fortfarande på gång!

Järvaveckan och corona?

Uppdatering 2 april: Järvaveckan 2020 ställs in.

Arrangören The Global Village meddelar på sin hemsida att Järvaveckan 2020 kommer att genomföras i juni enligt planeringen. Juni är långt bort, men det är osäkert hur situationen med coronaviruset kommer att se ut då. Som det ser ut nu planerar vi att vara på plats under Järvaveckan, men vi kommer självklart att följa myndigheternas rekommendationer.

Vi på Funktionsrätt Stockholms län uppmanar alla föreningar som vill vara med oss på Järvaveckan att anmäla sig. Efter sista anmälningsdatum, den 23 april, kommer vi att fördela tiderna i tältet efter era önskemål. Om situationen inte har klarnat till den 23 april så kommer vi att se över vår medverkan, och hålla er uppdaterade.

För er som är osäkra vill vi poängtera att det fortfarande är helt kostnadsfritt att delta via oss och att det går att avanmäla sig utan kostnad fram till och med den 20 maj. För avanmälningar efter den 20 maj har vi för närvarande en så kallad no show-avgift på 1000 kr. Men beroende på hur våren utvecklar sig kan det datumet skjutas upp, eller så tar vi bort avgiften helt. Detta är inte ännu beslutat, men vi kommer att informera om utvecklingen löpande på hemsidan och via e-post.

Mer information

23 april: sista datum att anmäla sig.
20 maj: sista datum för kostnadsfri avanmälan.
Järvaveckan: 10-14 juni, kl. 11.00–19.00

Vår infosida om Järvaveckan.
Vår infosida om Corona.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!