Fira familjedag med oss i det gröna!

Ballonger i olika glada färger mot blå himmel med vita moln. Några ballonger är ovala, andra är hjärtformade.

Kom och fira med oss att barnrättskonventionen har blivit lag! Funktionsrätt Stockholms län välkomnar alla barn med funktionsvariationer som är i en mognadsålder mellan 5 – 13 år och deras familjer. Det blir en eftermiddag med tipspromenad för stora och små, bäst i test-lekar och en massa annat skoj. Vi bjuder på mellis och alla som deltar får en goodiebag!

Författaren Anna Pella, som skrivit böckerna om funkisfamiljen, gästar familjedagen. Det blir högläsning och det finns möjlighet att köpa Annas böcker och spel.

Du som är vuxen kanske vill lära dig mer om barnrättskonventionen? Eller du kanske har en fråga om hjälpmedel, sjukvård, kollektivtrafik eller färdtjänst? Passa på att mingla och ställ din fråga till en av Region Stockholms politiker?

Tid och plats

Tid: söndagen den 26 september drop in mellan kl. 14.00 – 16.30
Anmäl dig senast den 22 september!

Eventuell tolk eller ledsagare ordnar du själv.
Fotografering kommer att ske för publicering i våra olika kanaler.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!