Inbjudan: fira med oss!

En lapp med texten tema 2023 är delvis dold i ett kuvert. Intill står det fira med oss.

Vi på Funktionsrätt Stockholms län vill fira internationella funktionsrättsdagen tillsammans med er! Vi bjuder härmed in till frukost, mingel och ceremoni fredagen den 2 december.

Vi alla arbetar varje dag året runt för att försvara och stärka våra rättigheter. Den internationella funktionsrättsdagen möjliggör för oss att uppmärksamma detta hårda arbete och skapa förutsättningar för fortsatt gott arbete. Vi ser fram emot att träffa er denna dag för att göra just detta!

Funktionsrätt Stockholms län bjuder in till frukost och mingel fredagen den 2/12. Under frukosten inviger vi vår nyrenoverade konferenslokal, annonserar vårt tema för 2023, samt läser upp och lämnar över ett öppet brev till förtroendevalda politiker i Region Stockholm.

Datum: 2 december, tider nedan.
Plats: ÅttiotvåAn, S:t Göransgatan 82A i Stockholm
Tillgänglighet: Stora toaletter finns, hörslinga och mikrofon finns, ramp och automatiska dörrar finns, tolkar eller ledsagare bokas själv.

Hållpunkter:
08.00 – dörrarna öppnas och frukost serveras
08.30 – ordförande Annika Hässler håller tal och kort ceremoni
09.00 – mingel och möjlighet att titta på vår utställning Stolt funkis
09.30 – dörrarna stängs

Anmäl dig senast den 29/11. Meddela om eventuella allergier i din anmälan. Vi kommer servera frallor och te/kaffe.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!