Nätverksträff om kollektivtrafik

Fyra personer står och sitter tillsammans vid ett bord. De har en gruppdiskussion.

Nu har hösten kommit igång ordentligt, och det märks när olika träffar och samverkansråd kommer igång. Här är en tillbakablick från förra måndagen, då Funktionsrätt Stockholms län bjöd in till nätverksträff för de som representerar oss i samverkansråd eller resursgrupper på området kollektivtrafik.

Vi träffades i våra möteslokaler, ÅttiotvåAn, och diskuterade bland annat olika metoder för att skapa förändring i sakfrågor, och hur vi kan föra dialog på bästa sätt. Vi pratade också om olika föreningars hjärtefrågor på temat kollektivtrafik. Tack till er som var på plats för ert engagemang och intressanta diskussioner!

Representerar du Funktionsrätt Stockholms län i ett samverkansråd? Då hoppas vi att se dig på plats under nästa nätverksträff!

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!