Kollektivtrafik för alla – filmvisning och samtal

En kvällsbild där bilar flödar förbi på en väg, så snabbt att endast strecken efter lamporna syns. I bakgrunden lyser Nordstedtshusets blå neonbokstäver fram husets namn.

Varmt välkommen på årets första nätverksträff inom Kollektivtrafik för alla! Nätverksträffarna är till för dig som förtroendevald. Du får chansen att tillsammans med andra förtroendevalda diskutera aktuella frågor och få mer kunskap inom just ert område – kollektivtrafik.

Under nätverksträffen den 20 februari kommer vi att gemensamt se dokumentärfilmen Getingmidjan som berättar om en av de största insatserna i kollektivtrafiken i regionen. Ett projekt som påverkade hela Sverige. Därefter följer ett panelsamtal och gemensam diskussion där vi kopplar innehållet till dagsaktuella utmaningar och möjligheter i samverkansråden och resursgrupperna.

Tid och plats

ÅttiotvåAn, S:t Göransgatan 82 A, rum Vilhelm Ekensteen
Den 20 februari, kl. 16.00-17.30
Anmäl dig senast den 14 februari!
Vi bjuder på macka och kaffe/te.

Eventuell tolk eller ledsagare ordnar du själv.
Certifierade assistanshundar är välkomna men måste föranmälas.
Fotografering kommer att ske för publicering i våra olika kanaler.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!