Inbjudan: Bli bäst på föreningsarbete!

Tre personer sitter i möte med varandra och alla skrattar gott.

Upplever du att föreningsarbetet går trögt ibland och att viktiga frågor skjuts på framtiden? Då ska du ta chansen att testa ett nytt arbetssätt!

Hur funkar det?

Funktionsrätt Stockholms län bjuder in till en fysisk workshop. Vi visar att allas kompetenser och erfarenheter i en förening kan bidra till att lösa utmaningar, genom en konkret arbetsmetod som effektivt och snabbt löser problem. Metoden bygger på en demokratisk process där allas röster är lika mycket värda. Metoden kallas LDJ, Lightning Decision Jam.

Ta chansen att lära dig något nytt!

Du får grundläggande kunskaper i LDJ på ett pedagogiskt sätt. Du får testa metoden på en konkret aktuell fråga. Efter workshopen kan du genomföra metoden i din förening. Begränsat antal platser, så anmäl dig snart.

Tid och plats

ÅttiotvåAn, S:t Göransgatan 82 A, rum Vilhelm Ekensteen.
Den 25 april, kl. 13.00-15.00. Vi bjuder på fika.

Eventuell tolk eller ledsagare ordnar du själv.
Certifierade assistanshundar är välkomna men måste föranmälas.
Fotografering kommer att ske för publicering i våra olika kanaler.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!