Inbjudan: informationsmöte om sommarjobb i Stockholms läns landsting

toppbild_sll_infosidan_sommarjobb
Sök sommarjobb inom landstinget och staden!

Nu är det snart dags att söka sommarjobb! Både Stockholms läns landsting och Stockholm stad erbjuder sommarjobb för ungdomar i länet/staden. Den 8 februari anordnar HSO ett informationsmöte om att söka sommarjobb!

Tid och plats

ÅttiotvåAn, S:t Göransgatan 82 A, rum 1
Torsdagen den 8 februari kl. 17:30-19:00 OBS – ny tid! 
Anmäl dig här!

Stockholms läns landsting erbjuder sommarjobb för ungdomar som är 16, 17 eller 18 år gamla. Ansökningstiden pågår från 23 februari till och med 18 mars. Ungdomar med funktionsnedsättning är en prioriterad grupp.

Stockholm stad erbjuder sommarjobb för ungdomar mellan 16 och 19 år, d.v.s. personer födda mellan 1 januari 1999 och 31 december 2002. Du ska vara folkbokförd i Stockholms kommun för att kunna ansöka. Ansökningstiden pågår från 16 februari till 9 mars.

Den 8 februari anordnar HSO ett informationsmöte om sommarjobben, ansökningsprocessen och ansökningskriterierna. Dilani Sätterström Brante från HSO tillsammans med Lars Ahlenius och Jenny Okubir från Stockholms stad informerar och svarar på frågor. Välkommen!

OBS! Mötet riktar sig till ungdomar och deras anhöriga, som är intresserade av sommarjobb. Sprid gärna detta vidare till era medlemmar och eventuella ungdomsförbund!

Behöver du tolk eller ledsagare får du, som vanligt, ordna det själv.
Fotografering av seminariet kommer att ske för publicering på hemsidan.
Anmälan senast 1 februari.
Kontaktperson: Dilani Sätterström-Brante

SLL:s hemsida: www.sll.se/jobb/prao-och-sommarjobb/sommarjobb/ 

Stockholms stads hemsida: www.stockholm.se/Arbete/Sommarjobb-for-unga/ 

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!