Nominera till kulturgruppen!

Konst på Kungsträdgårdens tunnelbanestation. En staty av en rödmålad man i gul tunika blickar mot ingången. Golvet är indelat i röda och gröna rutor och en oljetunna lutar ut från väggen. En tjock rand av mörk sten ligger som ett oljespill mellan statyn och tunnan.

Nominera till kulturgruppen! Vi söker en ny ledamot till vår samverkansgrupp med Kulturförvaltningen, (en plats). Nominera senast den 14 augusti. Ledamoten kommer att utses på ordförandestämman den 30 september.

Samverkansrådet med Kulturförvaltningen

Om gruppen: I vår samverkan med Kulturförvaltningen belyser vi vikten av att både kulturutövare och kulturkonsumenter kan ha funktionsnedsättning. Kulturen ska kunna åtnjutas och utövas av alla. Kulturnämndens ordförande brukar delta på ett av mötena. På möten betonar vi att kulturskapare, kulturutövare och konstnärer med funktionsnedsättning ska ha samma möjligheter att utveckla sitt konstnärskap. Samverkan sker 4 gånger per år, ersättning utgår.

Befintlig grupp

Ordinarie

Kristina Törnblom, styrelsen, Neuro Stockholms län, Samordnare
Lotten Karlung, Föreningen för Hörselskadade och Döva Barn med Familjer
Yvonne Holmberg, Astma- och Allergiregion Stockholm-Gotland
Linda Nordqvist, Reumatikerdistriktet i Stockholms län
Vakans

Ersättare

Lars Haglund, Neuro Stockholms Län
Maria Sundberg, Afasiföreningen Stockholms Län

För att valberedningen ska kunna behandla nomineringen så måste personen som nomineras ha tillfrågats, och godkänt att deras personuppgifter får behandlas av Funktionsrätt Stockholms län. Vi behöver följande information:

  • den nominerades namn
  • den nominerades kontaktuppgifter (telefonnummer, e-postadress, postadress)
  • en motivering (vilka kompetenser och erfarenheter hos den nominerade som gör den lämplig för uppdraget)
  • namn på den som har nominerat
  • namn på föreningen som har nominerat, detta måste vara en av våra medlemsföreningar (det vill säga länsföreningen).

Nominera till kulturgruppen!

Nomineringar ska vara kansliet tillhanda senast den 14 augusti. Skicka nomineringar till info@funktionsrattstockholmslan.se eller till Funktionsrätt Stockholms län, S:t Göransgatan 84, 112 38 Stockholm.

Publicerad av Funktionsrätt Stockholms län

Funktionsrätt Stockholms län är ett partipolitiskt och religiöst obundet samarbetsorgan för länstäckande funktionshindersföreningar i Stockholms län. Vår verksamhet bedrivs framför allt i samverkansråd med Region Stockholms förvaltningar. Målet är att uppnå ett samhälle för alla!

Upptäck mer från Funktionsrätt Stockholms län

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa